Om oss

A2 Produktion AB består av två personer med sammanlagt ca 30 års erfarenhet (15 var). Vi har efter många års slit och huvudbry blivit vad
man kan kalla experter på Word och PowerPoint. Vi gör allt från avancerade mallar till enklare dokument. Vägen hit har varit bland annat genom att hålla utbildning och via anställningar på reklam och designbyråer. Sedan 2004 är vi egna och vänder oss i första hand till Reklam och designbyråer där vi hjälper till med bland annat produktion av PowerPoint presentationer och mallar samt Wordmallar för digitala dokument. Vi arbetar både i PC och Mac för att säkerställa att det fungerar ute hos kund.

Några grannar

Rosa och Rosa
Rosa och Rosa

Produktioner vi har varit med och hjälpt

Ericsson

DHL

PostNord

Telia

Volvo

RFSU

G4S

Swedbank

Folktandvården

Svenskt Näringsliv

Socialstyrelsen

InkClub

OKQ8

Forex Bank

Fritidsresor

OPEL

Canon

IBM
Region Gotland

plus många fler

Sagt av kunder

"Vill bara säga tack för den suveräna insats ni bistått med under veckan(orna) som gått för att vi skulle få bildspelet på plats till mötena.

Och tack också Anders för att du var på plats och skapade lugn igår. /Eva"

 

"Du är grym. KEEP going! /Joakim"

 

"Jag har nog aldrig varit så glad inför en presentation! Herregud vilket professionellt material!

JÄTTETACK! /Uno"

 

"Jag vill bara berätta att Cecilia, vår AD, tycker att du gjort mycket proffsiga/snygga original. Hon har aldrig varit med om att hon har fått tillbaka något som sett ut som det hon skickat designskisser på.

Jag instämmer!

//Sofia"

 

" This is really perfect! I like the result a lot and it is definitely above all of my expectations. Thanks for all involved. Anders, a very-special thanks for the really nice background picture! /Jan"

 

"Jag vill bara tacka dig för jobbet, det e så himla kul att se att det blev så bra.. Älskar att du döpt typografi mallarna efter guidelines riktigt shysst... Än engång tack../Totte"

 

"Skärmtips-funktionen du lagt till är grym!!!! exakt vad mallarna behöver. /Fredrik"

 

Så enkelt - men ändå så vackert! Jag blir tårögd! Tänk om det nu blir

ordning på våra prisskyltar! /Lalenya